Zamrzivač s jednom spiralom

Zamrzivač s jednom spiralom

Niskonaponski spiralni zamrzivač s jednim bubnjem tvrtke Square Technology primjenjiv je za pojedinačno brzo zamrzavanje granulirane i sitne hrane. 

Međutim, uređaji za zamrzavanje velikih razmjera također se odnose na pojedinačno brzo zamrzavanje smrznute hrane velikih dimenzija kao što su gotova jela, cijeli pilići, cijele ribe i tako dalje. Visina ulaznog i izlaznog položaja je podesiva u niskonapetom spiralnom zamrzivaču kako bi odgovarala proizvodnim linijama kupaca prije i poslije, a također se može isporučiti s odgovarajućim transporterima.


  • Spiralni zamrzivač opremljen je sanitarnim isparivačem visoke učinkovitosti, koristeći najnoviju metodu opskrbe tekućinom, što čini učinkovitost izmjene topline više od 20% većom od tradicionalnih zamrzivača.
  • Spiralni zamrzivač koristi simetrični i glatki kružni dizajn zračnog kanala koji pojačava učinak izmjene topline.
  • Opremljamo mrežastom trakom od nehrđajućeg čelika za hranu i plastičnom modularnom trakom sa spiralnim zamrzivačem u skladu s različitim zahtjevima raznih proizvoda.
  • Spiralni zamrzivač opremljen je inteligentnim središnjim kontrolnim sustavom, automatskim detektorom i alarmnim svjetlosnim uređajem, koji je korisniku prikladan za rukovanje i održavanje.
Učinkovit isparivač
Dizajn je simuliran s europskim profesionalnim softverom za izmjenjivač topline. Sve cijevi se šire hidraulički, a ne mehanički. Ravnomjernije širenje i čvršće prianjanje između cijevi i rebara. Poboljšana izmjena topline. Promjenjivi nagib peraja koristi se za odgodu stvaranja leda na površini peraja. Dulji interval zamrzavanja. Jednostavan pristup i čišćenje Materijal cijevi: nehrđajući čelik, aluminij Materijal rebra: aluminij
Analiza konačnih elemenata
Prilikom projektiranja spiralnog zamrzivača provodi se strukturna analiza kako bi se osigurao njegov strukturni integritet tijekom rada.
TEHNIČKI PODACI
Struktura
Struktura
Jedan bubanj
Kavezni dija.
1620 do 5800mm
treći
2 do 40 slojeva
Prilog
Izolirano kućište s poliuretanskim stijenkama debljine 125 mm / 150 mm, unutarnjom rasvjetom, potpuno zavarenim kućištem od nehrđajućeg čelika po izboru.
Polukat
Izborni
Pojas
Pojas
Modularni plastični remen od SS mesh beltor za hranu
Širina
520 do 1372 mm
Duljina unosa
500 do 4000 mm
Duljina izlaza
500 do 4000 mm
Električni podataka
Napajanje
Napon lokalne zemlje
Kućište upravljačke ploče
Upravljačka ploča od nehrđajućeg čelika
kontrola
PLC kontrola, zaslon osjetljiv na dodir, sigurnosni senzori
Podaci o hlađenju
rashladni
Freon, amonijak, CO2
namotaj
Cijevi od nehrđajućeg čelika, aluminijska peraja, promjenjivi nagibi peraja, ventilatori za daljinsko bacanje
Temp. isparavanja
-40℃ do -45℃
Vrijeme boravka
4 do 200 mm podesivo
Vodeni proizvodi
Proizvodi od peradi
Proizvodi od peciva
Pekarski proizvodi
Pripremljeni obroci
Prikladni / konzervirani proizvodi
Proizvodi za sladoled
Voće i povrće

Uzmite u kontaktu