Zamrzivač za sudarni tunel

Zamrzivač za sudarni tunel

Udarni zamrzivač koristi zračne mlazove velike brzine koji usmjeravaju svoju silu na vrh i dno prehrambenog proizvoda kako bi uklonili zrak ili toplinsku barijeru koja okružuje površinu proizvoda. 

Nakon što se ova barijera ili sloj topline ukloni, omogućuje brže zamrzavanje proizvoda. Ova operacija pomaže znatno smanjiti vrijeme obrade, dajući vremena smrzavanja slična onima koje osigurava kriogena oprema. Osim toga, operativni troškovi slični su onima kod tradicionalne mehaničke opreme.


  • Brže vrijeme zamrzavanja rezultira manjim kristalima leda, što znači manje oštećenje stanica prehrambenih proizvoda. Proizvodi su sočniji, imaju bolju teksturu i pokazuju manji gubitak kapanja kada se odmrznu.
  • Brzo očvrsne površinu hrane i blokira unutarnju vlagu, čime se gubitak dehidracije smanjuje na minimum.
  • Kratko vrijeme zamrzavanja ne samo da održava svježinu i hranjivu vrijednost hrane, već također osigurava dobru učinkovitost zamrzavanja.
  • Ušteda energije i mali otisak.
Obožavatelji
Centrifugalni ventilator visoke učinkovitosti, koji zadovoljava potrebe velikog volumena zraka i velike brzine zraka. Struktura ventilatora je jednostavna za čišćenje i održavanje. Potpuno zatvoreni motor radi glatko i dugo traje.
Učinkovit isparivač
Dizajn je simuliran s europskim profesionalnim softverom za izmjenjivač topline. Sve cijevi se šire hidraulički, a ne mehanički. Ravnomjernije širenje i čvršće prianjanje između cijevi i rebara. Poboljšana izmjena topline. Promjenjivi nagib peraja koristi se za odgađanje stvaranja leda na površini peraja. Duži interval zamrzavanja. Jednostavan pristup i čišćenje Materijal pera: Aluminij, legura aluminija i magnezija
Higijenski dizajn
Higijenski dizajn, svi strukturni dijelovi od nehrđajućeg čelika, potpuno zavareni, potpuno u skladu s higijenskom praksom obrade hrane.
Sustav za odmrzavanje zraka
Uklonite inje s površine rebara isparivača na vrijeme tijekom rada zamrzivača. Osigurajte dug i neprekidan rad zamrzivača, smanjite stvaranje leda na isparivaču i poboljšajte produktivnost.
TEHNIČKI PODACI
Struktura
Struktura
Pojedinačni remen / Dvostruki remen
Raspon širine remena
1200mm-1500mm
Raspon duljina kućišta
Vrsta čvrstog remena: 11.7 m-22.36 m, može se prilagoditi
Prilog
Izolirano kućište sa stijenkama od poliuretana debljine 100 mm, unutarnjom rasvjetom i oblogom od nehrđajućeg čelika. Opcija potpuno zavarenog kućišta.
Pojas
Vrsta remena
Prehrambeni SS čvrsti remen
Duljina unosa
2200 do 5000 mm, može se prilagoditi
Duljina izlaza
1200 mm, može se prilagoditi
Električni podataka
Napajanje
Napon lokalne zemlje
Kućište upravljačke ploče
Upravljačka ploča od nehrđajućeg čelika
kontrola
PLC kontrola, zaslon osjetljiv na dodir, sigurnosni senzori
Podaci o hlađenju
rashladni
Freon, amonijak, CO2
namotaj
Cijevi od nehrđajućeg čelika/aluminija, aluminijski ventilatori
Temp. isparavanja
-45 ℃
Vrijeme boravka
Tip čvrstog remena: 3-60 min podesiv
Plodovi mora
Kinesko pecivo
Voće i povrće
Pripremljeni obrok

Uzmite u kontaktu