Zamrzivač s tekućim krevetom

Zamrzivač s tekućim krevetom

Fluidizirani tunelski zamrzivači koji se koriste za zamrzavanje malih komada hrane, koji mogu varirati od narezanog ili kockice povrća, voća i bobičastog voća do mesa, peradi, morskih plodova kao što su male ribe ili škampi i malih mliječnih proizvoda ili kuhanih proizvoda.

Zamrzivač je opremljen visoko učinkovitim i sanitarnim isparivačem, koji koristi najnoviju metodu opskrbe tekućinom, s izmjenom topline 20% većom od tradicionalnih metoda. Imamo dvije vrste: polu-fluidizirane i potpuno fluidizirane, koje zadovoljavaju različite primjene zamrzavanja proizvoda.


  • U zamrzivaču s fluidiziranim slojem koristi se mrežasta traka od nehrđajućeg čelika za hranu koja se lako čisti i otporna je na koroziju.
  • Opremljen je centrifugalnim ventilatorom od nehrđajućeg čelika za izvrsne performanse hlađenja.
  • Opremljen je udarnim uređajem za transportnu traku kako bi se osiguralo jednokratno zamrzavanje smrznutih proizvoda.
  • Fluidizirani tunelski zamrzivač koristi uvoznu liniju za proizvodnju izoliranih ploča izoliranih hladnjačom za proizvodnju ploča, koja je istovremeno energetski učinkovita i kvalitetna.
  • Oprema za zamrzavanje opremljena je inteligentnim središnjim upravljačkim sustavom, automatskim uređajem za otkrivanje i svjetlima upozorenja, što je jednostavno za upravljanje i održavanje.
Učinkovit centrifugalni ventilator
Biramo između niza visokoučinkovitih ventilatora koji odgovaraju različitim scenarijima.
Vibracijski uređaj
Različiti pomoćni uređaji za različite proizvode za poboljšanje kvalitete zamrzavanja, držanje proizvoda odvojenim i povećanje kapaciteta zamrzavanja.
CIP sustav za automatsko čišćenje
Različiti načini čišćenja nisu obavezni. Očistite i dezinficirajte unutrašnjost stroja za brzo zamrzavanje u svim aspektima kako biste zadovoljili sanitarne zahtjeve proizvodnje sigurne hrane.
Potpuno zavareni pod
Dizajn otvorene strukture olakšava čišćenje. Potpuno zavareno kućište dostupno je kao opcija.
Voće i povrće
Pekarski proizvodi
Meso
Pripremljeni obrok

Uzmite u kontaktu